serban_damianBine ai venit pe www.superfit.ro !

Ma numesc Serban Damian, am 33 de ani si sunt medic, absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti.

Sunt nutritionist sportiv - in prezent imi fac specializarea in acest domeniu intr-un program international organizat de catre Comitetul Olimpic International, dedicat medicilor, si condus de catre specialisti in nutritie din cele mai mari universitati ale lumii. Sunt singurul medic din Romania care urmeaza acest program.

De asemenea, sunt specialist in acupunctura si educator la nastere certificat Lamaze, iar in prezent imi finalizez specializarea in medicina de familie, in centrul universitar Bucuresti.

Sunt consultant de specialitate (fitness, nutritie, medicina) si redactor (senior colaborator) la prestigioasa revista Mens Health, cu care colaborez inca de la aparitia ei in presa romaneasca.

De asemenea, am fost redactor la revista Culturism, fitness & fight din anul 1995, unde am publicat numeroase articole pe teme de culturism, nutritie, fitness, suplimente nutritive, probleme medicale.

In 1999 am obtinut carnetul de instructor de culturism si fitness, urmand cursurile organizate de Federatia Romana de Culturism si Fitness. Intre anii 2002-2007 am desfasurat activitate de consultanta pe internet in domeniile mentionate, iar intre 2003-2005 am sustinut rubrica de medicina sportiva in cadrul emisiunii Topsport la TVR 2.

In decembrie 2003 am publicat volumul “Stretching, secretul flexibilitatii” la Editura Corint. Am tradus “Harrison. Manual de medicina” editia 15, care a aparut la Editura Stiintelor Medicale. Pentru o perioada am colaborat cu revista “Sana” si cu ziarul “Topsport”.

In anul 2006 am publicat volumul Superfit. Esentialul in fitness si culturism, o carte la care am lucrat trei ani si care aduna cele mai importante informatii din nutritie, antrenament (de forta si cardio), slabire, suplimente nutritive si steroizi anabolizanti.

Sunt maseur profesionist cu pregatire in masaj clasic (suedez), masaj shiatsu si stretching. Am fost managerul Clinicii Corpores Medical, unde am sustinut cursuri de masaj clasic si shiatsu si am facut consultanta pe probleme de nutritie. De asemenea, am sustinut cursuri postuniversitare de shiatsu si stretching asistat la Universitatea din Craiova, Facultatea de Educatie Fizica si Sport (sectia kinetoterapie), tehnici pe care le-am promovat in presa si la Congresul Estetika (in mai 2004 am prezentat tehnici de stretching, iar in mai 2005, masajul shiatsu).

In anul 2004 am lansat siteul www.doctor.info.ro care a devenit rapid o valoroasa sursa de informare pentru toti cei interesati de propria sanatate si forma fizica.

In 2007 am lansat siteul www.slabire.info.ro un portal dedicat celor care vor sa slabeasca sau sa isi mentina o greutate normala..

De-a lungul anilor am asigurat consultanta de specialitate pentru numeroase persoane care mi-au solicitat sprijinul, incepand cu oameni obisnuiti si pana la sportivi de performanta, vedete, oameni de afaceri. Impreuna cu revista Men’s Health am coordonat trei editii ale concursului “Da jos burta”, finalizate cu rezultate dintre cele mai bune.

In anul 2007 am infiintat firma Superfit Expert prin intermediul careia acord consultanta nutritionala (scadere/crestere in greutate, ameliorarea performantelor sportive, recomandarea suplimentelor nutritive) si de antrenament, atat publicului larg, cat si companiilor private, sportivilor de performanta, echipelor sportive, loturilor nationale si olimpice.

Tot din 2007 am devenit partener in programul national de prevenirea si tratarea obezitatii Reductostart si medic-consultant al companiei internationale Forever Living, lider mondial in productia de suplimente nutritive pe baza de Aloe Vera.

Puteti afla mai multe despre mine, activitatea si gandurile mele de pe blogul Men's Health.

banner-esential
banner-sus-dreapta
Google