SUPERFIT  Esentialul in fitness si culturism

Am scris aceascopertata carte cu intentia de a oferi tuturor celor interesati de fitness si culturism un instrument de lucru si in acelasi timp o baza de cunostinte – cele pe care eu le consider necesare, indiferent daca practicati aceste sporturi de placere, pentru intretinere sau doriti sa faceti performanta.

Dorinta mea a fost de a concepe un fel de manual accesibil tuturor, o sistematizare a celor mai importante informatii si de aceea am apelat la surse de documentare credibile si de valoare, din literatura de specialitate romaneasca si internationala.

Desi avem la indemana o multime de publicatii de profil, precum si Internetul, dezavantajul major este lipsa unei baze de pornire, iar eu am incercat prin acest volum sa umplu tocmai acest important gol. Mi-as fi dorit ca atunci cand am inceput eu sa fiu interesat de culturism si domeniile conexe, sa fi existat o carte in limba romana care sa adune cele mai importante informatii; astazi va ofer acest “esential”, care reprezinta opinia mea asupra ceea ce este de baza in aceste sporturi. Evident, mai sunt foarte multe alte lucuri pe care va trebui sa le cunoasteti, insa sper ca avand bagaj de cunostinte pe care vi-l ofera “Superfit” sa va fie mai usor sa cititi articole sau carti de specialitate. De asemenea, cred ca unui sportiv amator ii sunt suficiente informatiile prezentate in carte pentru a atinge performante multumitoare. Sper ca si sportivii de performanta vor gasi utila aceasta carte.

Inca de la inceput mi-am propus sa scriu o carte dedicata celor care intr-adevar MULTUMIRICUVANT INAINTEvor sa inteleaga ceea ce vor pune in aplicare, de aceea nu veti gasi aici programe de antrenament sau regimuri alimentare “de gata”, ci tot arsenalul de cunostinte pentru a va putea alege chiar voi cea mai buna abordare adaptata la caracteristicile individuale.

Imi doresc ca aceasta carte sa va deschida apetitul pentru literatura de specialitate din acest domeniu, fiindca sunt sigur ca daca ati ajuns sa tineti in maini acest “esential”, sunteti deja pasionati de fitness si/sau culturism. Stiu ca mai sunt inca foarte multe aspecte pe care nu le-am putut cuprinde aici, dar nadajduiesc ca veti gasi util demersul meu ca pe o baza de cunostinte necesare oricui doreste sa se antreneze eficient, sa manance corect, sa slabeasca sau sa isi dezvolte masa musculara si sa isi imbunatateasca performantele.

Va doresc succes!

Dr. Serban Damian

banner-esential
banner-sus-dreapta
Google